18 January 2012

perkara annoying yang berlaku selepas aku habis final exam!

Assalamualaikum.



*err, takda tajuk yang panjang lagi ke azri untuk entry ni? -.-'

pertama sekali, aku nak cakap, final exam untuk sem 1 kat UTeM dah habis! wohooo! lepas tu ada lah suara-suara sumbang yang cakap,



lepas tu...


heh? aku paling tak suka orang yang cakap balik kat aku macam si oren tu, spoil mood sungguh! der, kau dah habis lama, kau punya pasal lah. tak yah nak spoil mood aku tengah happy ni boleh? kbye. off topic.



seterusnya, ada kes lain.. aku cuti sem selama 5 minggu. ada lah plan nak cari keje part time kan.. yela, bosan duduk rumah, baik kita buat duit.. lepastu, macam tau-tau je aku tengah nak cari keje, sorang member yang aku tak berapa rapat tegur kat IM fb..




dengan bagai orang mengantuk disorongkan bantal, aku pun pergi lah, kat ayer keroh. dia kata dengar seminar je. heh? pehal lak seminar bagai? keje part time je pun. rupanyaaa, ni pasal program skor A. heh? jadah nya ajak aku kat sini. aku tak minat bro. dengan penceramah nya terjerit-jerit dengan orang yang dengar nya pun jerit-jerit, macam terlampau taksub dapat duit, jadi jutawan. heh? tu baru harta duniawi, kalau Allah nak tarik kejap je.. patut nya bersyukur lah, ni tidak, terjerit-jerit macam kena rasuk. err.. -.-'


jadi, aku pun bertanya kat page fb UAI pasal program ni,




antara jawapan yang aku dapat ni,




em, so dari aku was-was, aku putuskan untuk tidak lah menjoin bendalah ni. :D



okay, last sekali, yang paling aku harap, aku dapat teruskan pengajian ke semester 2 kat UTeM, insyaAllah.. doakan aku ye kawan-kawan. thanks. :)










nota kaki: asal pulak aku lukis-lukis ni? entah, saja nak try. heh? -.-'

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...